Deze site is ontwikkeld voor portrait stand

Fysio & Zo is in 2006 door Jacky Ledeboer Pronk opgericht. Sinds 2014 heeft Fysio & Zo een prachtig nieuw onderkomen aan de Treilerweg 34 gekregen. De locatie ligt nog geen 300 meter van het (rustige deel) van de boulevard van Scheveningen. Met regelmaat zal een deel van de activiteiten zich hiernaartoe verplaatsen. De praktijk-trainingsruimte oogt als een stoere gymzaal. Alom bekende fitness apparaten als een “leg press’ zul je hier echter niet vinden. Dit omdat fitnessapparaten meestal ver weg staan van de werkelijke actie en belasting waarmee ons lijf in het dagelijkse leven geconfronteerd wordt. Dus vind je hier ander zinnig materiaal. Materiaal om jezelf op allerlei fronten functioneel te trainen om zo de dagelijkse leven activiteiten (buiten onze comfortzone van zitten!) zonder probleem aan te kunnen.
Afbeelding 2_2
Fysio & Zo biedt zowel op het gebied van fysiotherapie als in de andere aangeboden diensten een gevarieerd programma voor een ieder die zich op het gebied van bewegen belemmerd voelt en daarvan af wil. Voor mensen die zich fitter willen gaan voelen, voor mensen die fit willen blijven én voor mensen die met het verstrijken van de jaren de gevolgen van ouderdom te lijf willen gaan. Tot slot is Fysio & Zo door de kennis en “know how” op het gebied van hardlopen, blessures en hardlooptechniek de plek bij uitstek om korte metten te maken met telkens weer terugkerende loopblessures óf via techniek te werken aan snellere hardlooptijden.
Inzet onder, Pose running clinic bij CrossFit Apeldoorn.
1381881_344940878973569_376665906_n

Om verzekerd te zijn van resultaten is een aantal zaken belangrijk, namelijk; motivatie, commitment en inzet.
IMG_3517
Check de diverse uitklap-menu’s voor meer informatie en neem gerust contact op bij vragen.

BTW; Ik zoek nog een mannelijke collega fysiotherapeut met affiniteit voor functioneel bewegen, Olympic lifting en het trainen van kids. Ben je geïnteresseerd om wat uurtjes bij Fysio & Zo mee te draaien, stuur me dan een e-mail met je CV.

FYSIO & ZO 
“Persoonlijk in beweging”