Deze site is ontwikkeld voor portrait stand

Ik ben fysiotherapeut en als Posecoach persoonlijk opgeleid door Nicholas Romanov (de grondlegger van de “Pose method of Running”). Het hardlopen ligt me na aan het hart. In mijn passie triatlon is het mijn favoriete onderdeel. Het pose lopen heeft mij persoonlijk veel goeds gebracht. Geen hardloopblessures meer, snellere looptijden, beter herstel (dus harder en meer kunnen trainen) én ik kan op ieder schoen lopen die ik wil. Ik loop het liefst op blote voeten of (bij koud weer en wanneer de ondergrond erom vraagt) op minimalistisch schoeisel. Zie hier mijn lopen anno nu.
Schermafbeelding 2015-03-23 om 15.02.00
Inmiddels heb ik jarenlang ervaring met het begeleiden van atleten naar slimmer lopen. Of het nu recreanten, toppers, chronisch geblesseerden, CrossFit atleten of looptrainers van de KNAU zijn. De “Posemethod of running” wordt wereldwijd toegepast en is wetenschappelijk bewezen effectief gebleken voor het verminderen van de belasting van o.a. knieën en het voorkomen van scheenbeenblessures. Hier een informatief artikel geschreven door een sportarts (tevens Posecoach) en een link naar mijn Pose coach profiel en de rest van mijn credits op het gebied van bewegen onder Coach Jacky.
CIMG1411_3Jacky Nederlandskampioen Barefootrunning 10km Tilburg

Een paar jaar geleden had ik een interessante ontmoeting met Mida Schutte, een 87 jarige voetenexpert. Zie en lees er in deze video “De voet als fundament van ons lijf” meer over.